Lieve klant

De eerste droom van Walter & Viviane, misschien herinner je je die nog, was om een zaak te openen waar mensen terecht konden voor een snelle hap, een lunchpauze, een avondje onder vrienden, groepen die spontaan konden langskomen in een breed kader. 10 jaar lang hebben wij dat zo gedaan. En nu, nu is het tijd voor een nieuwe droom.

In deze nieuwe droom gaan wij voor rust; rust in de zaal en rust op jouw bord. Wij wilden terug meer tijd maken voor onze klant, voor jou, om je beter te bedienen. Om langer aan je zij te kunnen staan. Om een sfeer en ruimte te creëren die gezelligheid ademen. Wij wilden terug kunnen nadenken over onze gerechten, om elk seizoen met een fris hoofd nieuwe gerechten te bedenken. Om met liefde en precisie jouw bord samen te kunnen stellen. En dat proef je.

Nu gaan we voor tijd, gezellig tafelen, nieuwe dingen proeven, en voor momenten creëren. Voor glazen met bruisende bubbels, en momenten die ertussen uit springen. Herinneringen om opnieuw te beleven. Kort gezegd, we willen dat wij allemaal kunnen genieten.

Dus,

geniet.